Om oss

Ibooked.no er et online hotellbokningssystem som drives av det raskt voksende europeiske selskapet Ciliara Trading Limited, som er et privat aksjeselskap, underlagt etter lovene på Kypros.

De beste turoperatørene, den direkte kontakten med området, høyt konkurransedyktige priser og vårt profesjonelle, flerspråklige personale sikrer enkel, rask og sikker reservasjon av opphold med verdi for pengene.

Vi tilbyr et eksepsjonelt utvalg av hoteller over hele verden og praktisk service for entusiastiske reisende. Våre kunder nyter eksklusive fordeler og lønnsomme avtaler. Vi velger nøye våre hotellpartnene og etablerer et dedikert forhold med dem for å tilby deg den beste servicen. Vi gjør reisendes drømmer til virkelighet.

Vi tilbyr overnatting fra 1 til 5 stjerner, inkludert et bredt utvalg av forskjellige hoteller, små til store leiligheter, fullt betjente villaer og førsteklasses vertshus for alle typer behov.

Vi tilbyr deg de mest populære destinasjonene over hele verden, og vi fortsetter å legge til nye for din perfekte flukt. Vi gir en detaljert og jevnlig oppdatert beskrivelse på forskjellige språk for hver enkelt overnatting. Vårt fotogalleri lar kundene velge den mest passende eiendommen for oppholdet.

Vår kundeservice guider reisende og hjelper dem med å finne akkurat det de leter etter.

Utforsk verden med BOOKED.NET!

Reise med oss

Grunnlagt i 2007

Kontorer i 10 land

Over 17.000 destinasjoner over hele verden

Over 100 000 overnatting er booket per år

Beskrivelser på mer enn 20 språk

Ingen ekstra gebyrer

Vesteuropeisk divisjon:

Ciliara Trading Limited
Strovolou 77, Strovolos Center, Office 204
Strovolos PC 2018 Nicosia, Kypros
Telefon: +357 22 000 571
E-post: office@ciliara.com
Nettsted: www.ciliara.com
Direktør: Hamervate LTD
Styre: Bogdan Pankiv, Oleksandr Protoven
Registrer nummer: 157423 | MVA-ID: CY 10157423i

Øst-europeisk divisjon:

Maklai LTD
Gagarina street #5
Khmelnitsky 28000, Ukraina
Telefon: +380 44 528 06 79
Faks: +7 499 503 40 41
E-post: support@booked.net
Nettsted: www.maklai.com.ua
Direktør: Oleksandr Protoven
Registernummer: 35305263

Asiatisk divisjon:

Booked.NET Asia Pte Ltd.
23 New Industrial Road, #04-08, Solstice Business Center
Singapore 586209
E-post: office@booked.asia

Nettsted: booked.asia
Registernummer: 201718602G

Vilkår og Betingelser

Introduksjon
Disse avtalevilkårene – som kan endres fra tid til annen – gjelder alle våre tjenester, direkte eller indirekte (gjennom leverandør/ distributører), som er tilgjengelige på nettet, på mobile enheter, e-post eller telefon. Når du går inn på og bruker (mobil-)nettstedet vårt, en hvilken som helst plattform (heretter «plattformen»), og/eller når du booker et opphold, erkjenner og erklærer du at du har lest, forstått og akseptert vilkårene som er nevnt nedenfor. Ved å gjøre en reservasjon hos oss, anses du for å ha akseptert disse vilkårene og er juridisk bundet av dem.

Disse sidene, innholdet og infrastrukturen på disse sidene, samt den nettbaserte( online) bookingtjenesten som tilbys av oss på disse sidene og på resten av nettstedet, eies, drives og tilbys av Ibooked.no og tilbys kun for personlig og ikke-kommersiell (B2C) bruk i samsvar med vilkårene og betingelsene nevnt nedenfor. Samarbeidet vårt med leverandører er underlagt egne vilkår og betingelser, som regulerer det (B2B) kommersielle samarbeidet mellom oss og hver av disse leverandørene . Merk, i tillegg til vilkårene og reglene som er oppgitt på Plattformen, har leverandørene, erklærer gyldigheten av og/eller kreve egne vilkår og regler for bruk av, tilgang til og benyttelse av Reservasjonen ( som kan inneholde enkelte ansvarsfraskrivelser og -begrensninger).

Definisjoner
Ibooked.no ","oss","vi"eller" vår "betyr Ibooked.no, et online hotellbokningssystem som drives av det raskt voksende europeiske selskapet Ciliara Trading Limited, som er et privat aksjeselskap, innlemmet i henhold til lovene av Kypros. Momsnummer er CY 10157423i. Vi fungerer som mellomledd mellom hoteller og brukere. Dette gjør at brukerne våre kan søke og bestille overnatting online. Hotellets beskrivelser er basert på informasjon fra hoteller. Vi gjør vårt beste for å gjøre sikker på at all informasjon som er oppgitt på denne nettsiden, er korrekt, men vi kan ikke garantere at den er helt korrekt, fullført eller oppdatert. Henvisninger til "deg" og "din" er til deg, vår kunde.

Med "Plattform" menes (mobil-)nettsidene hvor reisetjenesten gjøres tilgjengelig, eies, kontrolleres, drives, vedlikeholdes og/eller driftes av Ibooked.no.

Med "Overnatting" menes alle ulike typer reiserelaterte tjenester og produkter fra en leverandør som du kan bestille, anskaffe, kjøpe, betale for, leie, bli tilbudt, reservere, kombinere eller bruke.

Med "Leverandør" menes den profesjonelle tilbyderen av overnatting og alle andre typer reiserelaterte produkter eller tjenester som fra tid til annen gjøres tilgjengelig for Reservasjon på Plattformen (B2B/B2C).

Med "Reisetjeneste" menes det nettbaserte kjøpet, bestillingen, (den tilrettelagte) betalingen eller bookingtjenesten som tilbys eller aktiveres av Ibooked.no i forbindelse med ulike produkter og tjenester som fra tid til annen gjøres tilgjengelig av reiseleverandører på Plattformen.

Med "Reservasjon" (booking) menes bestillingen, kjøpet, betalingen, bookingen eller reservasjonen av en innkvartering.

Vår tjenestes omfang og natur
Gjennom plattformen tilbyr vi en nettbasert (online) plattform hvor leverandører kan tilby sine produkter og tjenester for bestilling, kjøp, reservasjon, leie, og som besøkende på plattformen kan bruke for å oppdage, søke, sammenligne og utføre en bestilling, en booking, et kjøp eller en betaling (dvs. «reisetjenesten»). Når du bruker eller benytter reisetjenesten (f.eks. når du utfører en reservajon via reisetjenesten), inngår du en direkte (rettslig bindende) med reiseleverandøren som du booker hos.

Når du begynner å gjøre bestillingen, opptrer vi bare som mellommann mellom deg og Hotellleverandøren, sender de relevante detaljene i reservasjonen din til den relevante hotellleverandør(e) og sender deg en bekreftelses-e-post til og på vegne av hotellleverandøren. Ibooked.no ( widere)selger ikke,ikke leie ut , tilbyr noe (reise) produkt eller tjeneste.

Informasjonen som vi oppgir i forbindelse med ytelsen av reisetjenesten vår, er basert på informasjonen som leverandørene har gitt oss. promoterer sine reiserelaterte Selv om vi utfører reisetjenesten vår med fornuft og nøysomhet, kan vi ikke kontrollere om eller garantere at all informasjon er nøyaktig, fullstendig eller korrekt. Vi kan heller ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil (deriblant åpenbare eller typografiske feil), avbrudd (enten p.g.a. (midlertidig og/eller delvis) stans, reparasjon, oppgradering eller vedlikehold av plattformen vår, eller annet), ukorrekt, villedende, feilaktig eller uteblitt informasjon. Hver leverandør holdes til enhver tid ansvarlig for at den informasjonen (deriblant priser/avgifter, regler, betingelser og tilgjengelighet) som vises på plattformen vår er eksakt, fullstendig og korrekt. Ibooked.no utgjør ikke, og kan ikke anses som, en anbefaling eller godkjennelse av kvaliteten, servicenivået, kvalifikasjonen eller (stjerne) vurdering til noen av leverandørene (eller deres fasiliteter, lokaler, kjøretøyer, produkter eller tjenester) som er tilgjengelig.

Reisetjenesten vår kan kun benyttes for privat og ikke-kommersiell bruk. Dermed har du ikke tillatelse til å videreselge, linke til, bruke, kopiere, overvåke (f.eks. via «spider» eller «scraping»), vise frem, laste ned eller reprodusere noe innhold eller noen informasjon, programvare, bookinger, billetter, produkter eller tjenester som er tilgjengelig på plattformen vår for kommersielle eller konkurrerende virksomheter eller formål.

Priser og Prismatch
Prisene som tilbys av leverandørene på plattformen vår, er i høyeste grad konkurransedyktige. Gjeldende skatter og avgifter (deriblant turistskatt / lokale skatter) kan kreves av leverandøren ved uteblivelse eller avbestilling.

Alle priser på Ibooked.no plattformen er per rom for hele oppholdet ditt, med mindre annet er oppgitt. Disse prisene kan endres av leverandøren. Vi viser prisen som vi får fra leverandørere for rom for datoene du velger. Vennligst sjekk romdetaljer for å se hva som er inkludert i prisen og hva som ikke er.

Noen ganger billigere priser for et bestemt opphold er tilgjengelige på vår Platform av leverandørere, men disse prisene kan bære spesielle begrensninger og betingelser, for eksempel ikke-kansellerbare og ikke refundererbare. Vennligst sjekk de relevante bestillingsbetingelsene og detaljer grundig for slike forhold før du gjør reservasjonen.

Vi vil at du skal betale minst mulig for produktene og tjenestene du velger. Dersom du finner samme overnattingssted med de samme vilkårene til en lavere pris på nettet etter at du har booket hos oss, betaler vi differansen mellom vår pris og den lavere prisen i overensstemmelse med vilkårene våre for Prismatch. Vår Prismatch gjelder ikke for andre produkter og tjenester enn overnattingssteder.
For å få refusjonen, vennligst send oss lenken til nettsiden med en billigere pris innen 24 timer fra øyeblikket du gjør reservasjonen.

Valutakalkulatoren må kun anses som veiledende og bør ikke betraktes som en presis. De faktiske valutakursene kan variere.

Åpenbare feil (inkludert trykkfeil) er ikke bindende.

Alle spesialtilbud og kampanjer er tydelig markert som dette. Er de ikke markert, kan du ikke utlede noen rettighet dersom det foreligger åpenbare feil.

Betalingskort eller bankoverføring
I visse tilfeller kan enkelte leverandører tilby muligheten for at reiservasjoner (bookinger) kan betales (helt eller delvis og i samsvar med betalingsreglene av leverandøren )til reiseleverandøren samtidig som den reiserelaterte bookingen utføres, ved hjelp av en sikker nettbasert betalingsløsning (alt såfremt dette tilbys og tillates av banken din). Du kan ikke holde Ibooked.no ansvarlig eller erstatningspliktig for (autorisert, (påstått) uautorisert eller feilaktig) belasting utført av reiseleverandøren, og du kan ikke kreve (tilbakebetalt) noe beløp i forbindelse med en gyldig eller autorisert belastning på betalingskortet ditt som utføres av leverandøren (deriblant for forhåndsbetalte priser, manglende oppmøte og avbestillinger som kan belastes).

For enkelte reservasjoner gjør Ibooked.no det enklere (gjennom tredjeparts betalingsagentur) betalingen av de relevante reservasjonene (dvs. betalingsforenklingstjenesten). Når du sender din reservasjonsforespørsel inn, autoriserer du Ibooked.no (Ciliara Trading Limited) for å gjore hotellreservasjoner lette på dine vegne, sammen å gjøre betalingsavtaler med leverandører. Eventuell betaling som tilrettelegges av oss, vil i alle tilfeller utgjøre en betaling av (del av) bestillingsprisen av deg av den aktuelle reservasjonen ved endelig oppgjør av slik (delvis) forfallsdato og du kan ikke tilbakebetale slike betalte penger.

Vær oppmerksom på at for visse (ikke refunderbare) priser eller spesialtilbud, kann reiseleverandører kreve at betaling skjer med kredittkort, og derfor kan kredittkortet ditt forhåndsgodkjennes eller bli belastet (noen ganger uten mulighet for tilbakebetaling) når du gjør reservasjon. Vennligst sjekk (reservasjons) detaljene for ditt produkt eller ditt valg grundig for slike forhold før du gjør reservasjonen.

Forskuddsbetaling, avbestilling, manglende oppmøte.
Ved at utfører en booking(reservasjon) hos en leverandør, godtar og samtykker du samtidig i gjeldende vilkår for avbestilling og uteblivelse til denne leverandøren og i tillegg også leverandørens øvrige vilkår betingelser, der kan også brukes til din overnatting, inkludert tjenester / eller produkter som tilbys av reverandøren. De generelle vilkårene for avbestilling og manglende oppmøte hos den enkelte leverandøren er tilgjengelige på siden med informasjon om den aktuelle leverandøren på plattformen vår, i løpet av bookingprosessen og sammen med i e-postbekreftelsen. Vær oppmerksom på at visse priser, avgifter og spesialtilbud ikke gir mulighet for avbestilling, refusjon eller endring. Ved eventuell belastet avbestilling eller manglende oppmøte kan leverandøren likevel trekke betaling for lokale skatter / turistskatt. Vennligst sjekk bestillingsopplysningene dine grundig for slike forhold før du reserverer. Merk at en reiserelatert booking som innebærer avbetaling eller (full eller delvis) forskuddsbetaling, kan avbestilles (uten forvarsel) hvis ikke det aktuelle (gjenstående) beløpet kan innkreves i sin helhet på den relevante forfalls-/betalingsdatoen i samsvar med betalingsreglene som gjelder for leverandøren. Regler for avbestilling og forskuddsbetaling kan variere avhengig av segment, produkt eller tjeneste for hver innkvartering.

Hvis du ønsker genlese, endre i eller avbestille din reservasjon, må du følge bruksanvisning for dette i bookingbekreftelsen som du har fått på e-post. Vær oppmerksom på at du kan bli avkrevd et avbestillingsgebyr i henhold til vilkårene for avbestilling, (forskudds)betaling og manglende oppmøte til leverandøren eller det kan være du ikke har rett på noen tilbakebetaling av (forskudds)betalt beløp. Vi anbefaler derfor at du leser gjennom leverandørens vilkår for avbestilling, (forskudds)betaling og manglende oppmøte før du booker, og at du husker å utføre alle betalinger i tide slik det er påkrevet for den relevante bookingen.

Hvis du ankommer sent eller senere enn planlagt på innsjekkingsdagen, eller hvis du ankommer først dagen derpå, må du (så raskt som mulig) gi beskjed til reiseleverandøren om dette slik at de vet når du kommer og for at du unngår avbestilling av din innkvartering (reservasjon) eller at få et gebyr for uteblivelse. Vår kundeservice-avdelingen kan hjelpe deg med å komme i kontakt med leverandøren. Ibooked.no påtar seg ikke noe ansvar for eventuelle konsekvenser som følge av din forsinkede ankomst, noen avbestilling eller eventuelle gebyrer for manglende oppmøte som leverandøren krever fra deg.

Korrespondanse og kommunikasjon
Mens du administrerer din bestilling og ved å gjøre en reservasjon, godtar du å motta:

 • En bekreftelses e-post når du har gjort din reservasjon;

 • En e-post som minner deg om din uferdige bestilling, hvis du ikke har fullført din online booking;

 • En e-post som vi kan sende til deg straks etter at oppholdet ditt , hvor vi inviterer deg til å fylle ut vårt gjesteanmeldelsesskjema.

Ibooked.no fraskriver seg ethvert ansvar i forbindelse med all kommunikasjon med reiseleverandøren som foregår på eller via Ibooked.no plattform. Ibooked.no kan ikke garantere at noen av henvendelsene eller ønskene blir mottatt, lest, fulgt opp eller godkjent av leverandøren.

For at gjennomføre og sikre deg reservasjonen din, må du benytte din riktige e-postadresse. Vi påtar oss ikke noe ansvar for (og har ingen forpliktelse til å verifisere) feilaktige og skrivefeil i e-postadresser, ufullstendige eller feilaktige (mobil-)telefonnumre eller betalingskortopplysninger.

Alle krav eller klager rettet mot Ibooked.no eller i forbindelse med reisetjenesten må sendes inn så raskt som mulig, og aldri senere enn 30 dager etter den planlagte datoen for bruken av reservasjonen (f.eks. utsjekkingsdato). Alle krav og klager som sendes inn etter denne 30-dagersperioden kan bli avvist, og klageren må si fra seg retten til en eventuell kompensasjon (for skade eller utgift).

Grunnet av de kontinuerlige oppdateringene og justeringene av priser og tilgjengelighet, anbefaler vi på det sterkeste at du tar et skjermbilde når du booker et opphold for å støtte posisjonen din ( hvis nødvendig).

Ansvarsfraskrivelse
Når vi gjør reservasjonstjenesten, er informasjonen vi oppgir basert på informasjonen som leverandørene har gitt oss. Selv om vi utfører reisetjenesten vår med fornuft og nøysomhet, kan vi ikke kontrollere om eller garantere at all informasjon er nøyaktig, fullstendig eller korrekt. Vi kan heller ikke holdes ansvarlig for eventuelle feil (deriblant åpenbare eller typografiske feil), avbrudd (enten p.g.a. (midlertidig og/eller delvis ) stans, reparasjon, oppgradering eller vedlikehold av plattformen vår, eller annet ukorrekt, villedende, feilaktig eller uteblitt informasjon. Hver leverandør er alltid ansvarlig for nøyaktigheten, fullstendigheten og korrektheten av den (beskrivende) informasjonen (inkludert priser / avgifter / priser, retningslinjer og vilkår og tilgjengelighet) som vises på vår plattform. Ibooked.no utgjør ikke og bør ikke betraktes som en anbefaling eller godkjenning av kvalitets-, servicenivå, kvalifikasjon eller (stjerne) vurdering av noen leverandøre (eller dets fasiliteter, ssted, produkter eller tjenester) som er tilgjengelig.

Informasjonen, programvaren, produktene og tjenestene som er publisert på denne plattformen, kan inkludere unøyaktigheter eller feil, inkludert prisfeil. Spesielt, garanterer Ibooked.no ikke nøyaktigheten av, og frasier ethvert ansvar for eventuelle feil eller andre unøyaktigheter knyttet til informasjonen og beskrivelsen av innkvartering som vises på denne plattformen (inkluderer, uten begrensning, pris, bilder, hotellliste fasiliteter, generelle produktbeskrivelser, etc.).

Vi påtar oss intet ansvar for eventuelle innleveringer (bilder / anmeldelser / kommentarer) som er postet eller sendt av deg. Vi har ingen forpliktelse til å legge inn dine kommentarer; vi forbeholder oss retten til å avgjøre hvilke kommentarer som publiseres på Plattformen. Ved at du laster opp bilder til systemet vårt (f.eks. i forbindelse med en gjesteomtale), bekrefter du at du har opphavsretten til bildene, og du godkjenner samtidig at Ibooked.no kan bruke de opplastede bildene på sin platform. Ved å laste opp disse bildene påtar personen som laster bildene opp seg alt juridisk og moralsk ansvar for ethvert juridisk krav som fremmes av enhver tredjepart (inkludert, men ikke begrenset til, eiere av overnattingssteder) som følge av at Ibooked.no publiserer og bruker disse bildene. Riktigheten, gyldigheten og bruksretten til samtlige bilder forutsettes av personen som laster opp bildet, og er ikke Ibooked.no ansvar. Personen som lastet bildet opp, garanterer at bildene ikke inneholder noen virus, Trojanske hester eller infiserte filer, ikke har noe pornografisk, ulovlig, uanstendig, krenkende, støtende eller upassende innhold, og ikke er i strid med noen tredjeparts rettigheter (slik som intellektuell eiendomsrett, opphavsrett eller rett til personvern). Bilder som ikke tilfredsstiller de ovennevnte kravene, vil ikke bli lagt ut og kan når som helst og uten forvarsel bli fjernet av Ibooked.no.

Gruppebestilling. Ibooked.no gir ikke gruppebestillingstjenester. Derfor kan du ikke bestille mer enn 4 rom online for samme hotell / oppholdsdato. Hvis du bestiller mer enn 4 rom totalt i separate reservasjoner, kan reverandøren enten kansellere reservasjonen eller øke prisen. Ibooked.no er ikke ansvarlig for eventuelle avbestilling av reiseleverandøren, eller endring i pris gjort av leverandøren.

I den (usannsynlige) hendelsen at hotellet ikke gjør det, av en eller annen grunn har det nødvendige antall og typer av rom tilgjengelig i henhold til reservasjonen, eller i tilfelle force majeure, har hotellet rett til å flytte deg til et alternativt hotell med tilsvarende kategori for de samme type tjenestene. Ibooked.no skal ikke holdes ansvarlig for manglende oppfyllelse eller mangelfull oppfyllelse av den garanterte eller forhåndsbetalte reservasjonen i tilfelle slike sake. Du erkjenner også at verken Ibooked.no eller leverandøren aksepterer ethvert ansvar for tap eller skade som er forårsaket av eller grunn av deg som følge av flyttingen. Alle kostnader involvert i overføringen og i modifikasjonen skal bæres av først valgt hotellet.

Personvernerklæring

Introduksjon
Vi, som Ibooked.no, aksepterer at personvern har en viktig verdi for deg, som for brukeren, og forstår at bestilling online innebærer en betydelig grad av tillit fra din side.
Vi setter stor pris på tilliten du har satt inn i oss ved hjelp av Ibooked.no-tjenestene, og er forpliktet til å beskytte samlingen, anvendelsen og offentliggjøring av de personlige opplysninger du gir oss.
Vi respekterer din rett til personvern og behandler bare personlig informasjon du gir oss i samsvar med gjeldende lov om databeskyttelse.

Denne personvernpolitikken beskriver hva slags informasjon vi kan samle om deg, hvordan vi kan samle inn og bruke det, hvem vi kan dele det med og hvilke alternative du har om det. Vi oppfordrer deg til å lese denne personvernpolitikken og våre vilkår og betingelser. Ved å få tilgang til og bruke Ibooked.no, godtar du at du har lest og forstått denne personvernreglene, og at du godtar og samtykker i personvernspraksis (og eventuelle anvendelser områder og opplysninger om dine personlige opplysninger) som er beskrevet i denne personvernpolitikken. Hvis du ikke er enig med våre retningslinjer og praksis, bør du slutte å bruke tjenestene våre eller få tilgang til denne Plattformen.

Vi kan av og til revidere og oppdatere denne politikken for å gjenspeile endringer i loven, vår personopplysninger og brukspraksis. Disse endringene vil bli lagt ut i denne personvernreglene. Derfor bør du regelmessig revurdere denne personvernpolitikken slik at du er oppdatert på vår nyeste polic og praksis. om våre nyeste politikk og praksis.

Kredittkortinformasjon
Din kredittkortinformasjon sendes til oss via en sikker server. Vi bruker den nyeste og sikreste teknologien som er tilgjengelig, som krypterer alle dine personlige og kredittkortdetaljer. Når du legger inn personlig informasjon under reservasjonsprosessen, blir dataene dine beskyttet av SSL-teknologi (Secure Socket Layer) for å sikre beskyttelse av personvernet til de utvekslede dataene mellom klienter og våre servere.
Vår reservasjonstjeneste oppfyller kravene til PCI DSS sertifisering, som er en informasjonssikkerhetsstandard opprettet for å øke kontrollen rundt kortinnehaverdata og redusere kredittkortsvindel. Den brukes til organisasjoner som håndterer slike kredittkort merkevarer som MasterCard, Visa, American Express, etc.

Hvilken informasjon samler vi inn?
Vi samler dine personlige opplysninger som du gir oss, når du bruker denne Plattformen. Personlige data kan inneholde navn, adresse, telefonnummer, kredittkortdetaljer, e-postadresse, navn og beliggenhet på overnattingsstedet og / eller lengden på oppholdet. Når du bruker Ibooked.no-tjenester, kan vi samle inn annen bestemt informasjon, for eksempel din IP-adresse, geografiske data, nasjonalitet, søkeinnstillinger knyttet til bestemte søk, hvilken browser du bruker, og informasjon om datamaskinens operativsystem, programversjon, språkinnstillinger og nettsider som har blitt vist til deg. Hvis du reserverer via en mobil enhet, kan vi også bruke data som identifiserer din mobilenhet, enhetsspesifikke innstillinger og egenskaper og lengdegrad / lengdegrad.

Reise Companion Informasjon
Når du gjør en reservasjon for noen andre via vår Plattform, vil vi spørre personlig informasjon om den berørte personen. Du bør få tillatelse fra andre personer før du gir oss deres personlige opplysninger, da tilgang til å se informasjonen vil være mulig bare ved å skrive inn ditt bestillingsnummer og PIN-kode på Min bestillingsside.

Hvordan bruker vi informasjonen din?
Informasjonen du gir oss, blir bare brukt for følgende formål:

 • å behandle dine online reservasjoner og sikre at du får best mulig service;

 • å verifisere identiteten din;

 • å gjennomføre markedsanalyse og generell forbedring av vår Plattform;

 • å informere hotellet, du har valgt å bo i, om din reservasjon for å få bekreftelse;

 • å gi deg de tjenestene du ber om;

 • å sender deg din hotellbestillingbekreftelse og oppdateringer;

 • å tillate vår støttepersonell hjelpe deg hvis nødvendig.

Hvem deler Ibooked.no med informasjonen din?

 • Tredjeparts tjenesteleverandører: Vi bruker tjenesteleverandører til å behandle dine personlige opplysninger på våre vegne. Tredjeparts tjenesteleverandører er bundet av konfidensialitetsklausuler og har ikke lov til å bruke dine personlige opplysninger til andre formål enn instruert av Ibooked.no.

 • Betalingsleverandører og (andre) finansinstitusjoner: Når en tilbakebetaling kreves for reservasjonen av enten deg eller innehaveren av kredittkortet som ble brukt til å foreta reservasjonen, må vi dele visse reservasjonsdetaljer med betalingstjenesteleverandøren og den relevante finansinstitusjon for å håndtere tilbakebetaling. Dette kan også inkludere en kopi av din bestillingsbekreftelse eller IP-adressen som brukes til å gjøre bestillingen din. Vi kan dele informasjon med relevante finansinstitusjoner, hvis vi anser det for å være strengt nødvendig for bedrageri og forebygging.

 • Kompetente myndigheter: Vi offentliggjør personopplysninger til politiet i den grad det er lovkravet eller er strengt nødvendig for å forebygge, oppdage eller rettsforfølge kriminelle handlinger og svindel, eller hvis vi ellers er juridisk forpliktet til å gjøre det. Vi må kanskje videreformidle personlig informasjon til kompetente myndigheter for å beskytte og forsvare våre rettigheter eller egenskaper eller rettighetene og egenskapene av våre samarbeidspartnere.

For å fullføre bestillingen, overfører vi relevante reservasjonsdetaljer til hotellleverandører du har bestilt hos. Avhengig av reservasjonen og hotellleverandøren kan dette inneholde navn, kontakt- og betalingsinformasjon, navnene på gjester som reiser med deg og eventuelle preferanser eller annen informasjon du oppgav da du gjorde bestillingen. Hvis du har spørsmål om din overnatting, kan vi kontakte hotellleverandøren og be dem om å administrere din forespørsel. Med mindre betalingen gjøres under bookingprosessen via Ibooked.nos Plattform, vil vi videresende dine kredittkortdetaljer til den reserverte hotellleverandøren for videre behandling (forutsatt at du har gitt oss disse detaljene under bestillingsprosessen). I tilfelle av reservasjonsrelaterte uenigheter kan vi gi hotellleverandøren informasjon om reservasjonsprosessen etter behov for å håndtere uenigheter. Dette kan inneholde en kopi av din reservasjonsbekreftelse som bevis på at reservasjonen faktisk ble laget.

Informasjon som automatisk samles inn fra datamaskinen
Vi samler automatisk inn informasjon om datamaskinen din når du besøker dette Plattform. Vi samler f.eks. Din IP-adresse, nettbrowser (for eksempel Firefox, Safari eller Internet Explorer) og refererer til nettsiden. Vi kan også samle inn data om din onlineaktivitet, for eksempel turer som er sett og bookinger som er bestilt. Våre mål med å samle inn denne automatiske informasjonen er å bidra til å tilpasse din brukeropplevelse, hindre svindel og gi deg en mer effektiv tjeneste.

Hvordan kan du kontrollere personopplysningene du har gitt til Ibooked.no?
Den nylig utgitte Databeskyttelsesforordningen gir deg rett til å få tilgang til dine personlige opplysninger vi har om deg og informasjon om hvordan disse personopplysningene behandles. Du har også rett til å be om å fjerne dine personopplysninger knyttet til deg ved å kontakte vår Kundeservice.

 • Hvis du vil spørre om personlig informasjon vi måtte ha om deg, vennligst send oss en skriftlig forespørsel via e-post til adressen som er angitt nedenfor. Vennligst oppgi "Be om mine personlige data" i emnelinjen i e-posten din og vær sikker på at du inkluderer ditt fulle navn, adresse, telefonnummer og en kopi av et dokument som viser identiteten din (for eksempel et ID-kort eller pass) slik at vi kan bekreft din identitet.

 • Hvis noen erklæring i denne retningslinjene er uakseptabel for deg, har du rett til å be om fjerning av dine personlige opplysninger (og / eller for andre personer for hvem du har gjort reservasjoner) fra våre registre. For å be om at vi sletter dine personlige opplysninger, vennligst kontakt oss via e-post og velg "Fjern mine personlige data" som en e-postlinje.

Hvem er ansvarlig for behandling av personopplysninger via Ibooked.no og hvordan mann kontakter oss?
Ciliara Trading Limited, som er et privat aksjeselskap, innlemmet i Kypros lov, kontrollerer behandling av personopplysninger som beskrevet i denne Personvernpolitikken.

Våre kontaktdetaljer
Ibooked.no er et online hotellbokningssystem utviklet av det raskt voksende europeiske selskapet Ciliara Trading Limited, som er et privat aksjeselskap, innlemmet i Kypros lov. Momsnummer er CY 10157423i.

Hvis du har noen forslag eller kommentarer om denne personvernerklæringen, vennligst send oss en epost til: customer.service@Ibooked.no eller ring oss på +44 (0) 20 3026 5047.

How we judge?

The aggregation process

The judging process begins with the collection of actual guest reviews made throughout the calendar year – from January 1 to December 31. Then the percentage of guests that rated the accommodation favourably be it “good”, “very good” or “excellent” are found.

Reviews are measured and combined depending on destination.

Other factors are considered in individual categories – for example when selecting the winners, finalists, highly recommended and recommended hotels in the “romantic” category, reviews left by couples are more influential.

 • We take the percentage of travellers who recommend accommodation at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.
 • The accommodation rating is then compared with the average rating for accommodation at the same destination.
 • The accommodation’s average price per night for two people is then compared with the average price for the destination. The average price by destination is calculated across 2, 3 and 4-star hotels.
 • The final rating and price scores are then used to calculate the value score.

Benefits for travellers

The value score awarded to accommodation gives travellers assurance that the properties listed offer the best value for money in any destination.


Benefits for travellers

Best, Highly Recommended and Recommended accommodation will be automatically given a hotel award badge and presented with a certificate.

 • Showcase your success.
 • Stand out from your competitors.
 • Attract more guests.
 • Display your success via special badges tailor-made to be displayed on your hotel’s website.

About

The World Hotel Awards by Ibooked.no were established with the goal of providing traveller with lists of the best value for money accommodation in any destination worldwide.

Our awards are given after measuring and calculating a value for money score to generate lists for any destination.

To do this we:

 • Aggregate data from 18 global and local review sites.
 • Analyse more than 3 billion guest reviews for 300,000-plus accommodation types and categories.
 • Use an algorithm that measures the value score. The score is based on the level of customer satisfaction in the type of accommodation compared to the price you pay. This then allows us to list the best, highly recommended and recommended accommodation in every category.

The awards apply to any type of accommodation, from hotels to villas and apartments. Accommodation is awarded at a country, regional and city or specific destination level for accommodation type, theme and star rating.

The Best, Highly Recommended, and Recommended accommodation is awarded.