Nylige gjesteanmeldelser

Hvorfor bruke iBooked.no?

 • Lave priser

  iBooked.no er et bestillingssystem med avanserte funksjoner og en stor hotelldatabase i alle land i verden. Vårt system for å sjekke tilgjengelighet hjelper deg med å finne de beste prisene for ditt opphold; Vi oppdaterer hele tiden informasjon om spesialtilbud og pakker, fremmet av hotellet du har valgt.

 • Reservasjonen er gratis

  Vi belaster ikke noen bestillingsgebyr, administrasjonsgebyr eller avbestillingsgebyr. Men vi anbefaler sterkt at den besøkende, som ønsker å bestille, bør sjekke de respektive hotellreglene . Vi bruker sikker kryptering av ditt kredittkort og personlig informasjon.

 • Stor mengde hoteller

  Vår kundeorienterte nettside tilbyr konkurransedyktige priser, og et praktisk bestillingssystem ble utformet for å tilfredsstille reisendes krav til forretnings- eller fritidsopphold. Databasen inneholder over 90 000 hoteller i rundt 17 000 destinasjoner og fortsetter å vokse. Du er velkommen til å planlegge ferien og la oss ordne resten!

 • Reisendes anmeldelser

  iBooked.no samler databasen med ekte besøkendes vurderinger og hotellfotografier, som hjelper besøkende å objektivt sammenligne hoteller og bestemme hvilke man skal velge. Det er flere kriterier som sted, service, fasiliteter, renslighet, verdi for pengene.

Topp destinasjoner